Over Edialux

Producten die bij de beroepsmensen hun deugdelijkheid bewijzen komen op die wijze ter beschikking van het brede publiek. Aan hen biedt Edialux milieuverantwoorde oplossingen voor vele netelige huis- en tuinproblemen. Uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen worden weerhouden. Zorg voor de leefomgeving staat immers hoog in het vaandel en is de drijfveer voor het doorgedreven onderzoek, dat aan de basis ligt van elk product. Een gepaste slogan die Edialux typeert is dan ook “Doelgericht bestrijden”.

Bovenop chemische bestrijdingsmiddelen biedt Edialux eveneens tal van plantaardige en biologische producten aan. Ons assortiment is het meest complete voor de tuinliefhebber: onkruid-, ziekten- en insectenbestrijders, en de nieuwste generatie ratten- en muizenverdelgingsmiddelen. Kortom, voor elk probleem in “home”, “garden” en “pet” heeft Edialux een antwoord én een product in huis. Niet alleen voor de bestrijdingsmiddelen maar ook voor de noodzakelijke apparatuur kunt u natuurlijk bij Edialux terecht. Zo haalt men met de spuitapparaten van BIRCHMEIER de absolute top in huis!

Ons compleet assortiment, onze technische ondersteuning en een breed verdelersnet zijn onze troeven. Edialux is niet alleen een graag geziene partner van de professionele groensector, maar via de gespecialiseerde tuincentra ook van de particuliere tuinliefhebber.

 

 

Over Pelsis

Pelsis levert een brede waaier aan merken aan de faciliteitenmanagementindustrie en biedt het wereldwijde klantenbestand een breed scala aan producten om aan hun behoeften te voldoen. Het merk Edialux is in 2014 toegetreden tot de Pelsis group.
Met het Verenigd Koninkrijk als thuisbasis ontwikkelt Pelsis toonaangevende merken voor gespecialiseerde commerciële markten, waaronder insectenbestrijding van vliegende insecten, vogelwering en hygiëne oplossingen voor sanitaire ruimten.

Belangrijkste merken - Onze reputatie is gestoeld op toonaangevende merknamen, opgebouwd dankzij uitgebreide marktkennis en ondersteuning van experts in elk vakgebied. Elk van onze merken is meer dan 15 jaar oud en kan leunen op een reputatie van hoogwaardige producten en ondersteunende diensten. We werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze merken ter ondersteuning van onze distributeurs.

Toonaangevende producten - Inzicht in de klant is de kern van onze productinnovatie; hierdoor kunnen we producten van wereldklasse ontwerpen met de begrippen efficiëntie, design en kwaliteit in het achterhoofd. Onze nauwe relaties met klanten vormen de sleutel tot de ethiek van onze productontwikkeling; ze verlenen ons inzicht in de behoeften van onze klanten en gebruikers.
Voor meer informatie over de Pelsis Group en onze merken kunt u terecht op www.pelsis.com

Disclaimer
Het materiaal in deze publicatie is bestemd voor algemeen informatief gebruik. Hoewel Pelsis streeft naar een zo groot mogelijke juistheid en volledigheid van de inhoud van deze publicatie, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor verlies of schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik, geheel of gedeetelijk, van de inhoud ervan. Het gebruik van deze publicatie is onderworpen aan de voorwaarden van Pelsis. Pelsis behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen aan de in de catalogus opgenomen producten. Producten kunnen worden verwijderd of vervangen om te voldoen aan wijzigingen in registraties of gebruiksrichtslijnen. Producten kunnen afwijken van afbeeldingen in de catalogus en op de website. E & OE

Powered by Netalogue